Pienryhmä­valmennukset

Pienryhmät

Tarjoamme erilaisia spiraalistabilaatio- ja kuntosaliharjoittelun pienryhmävalmennuksia. Pienryhmät koostuvat 4-8 asiakkaasta ja kestoltaan ohjaukset ovat 45-60min. Pienryhmävalmennuksissamme saat yksilöllistä ohjausta ja otamme aina sairaudet, tuki- ja liikuntaelinongelmat ja muut rajoitteet huomioon ohjelmia suunnitellessa. Pienryhmävalmennusten ehdoton  etu on edullisempi hinta verrattuna yksilövalmennukseen ja ryhmän positiivinen kannustus sekä tuki! Kaikki pienryhmät toteutuvat kurssimuotoisina.

Korona epidemian vuoksi kurssit ovat tauolla ja niiden alkamisajankohta ilmoitetaan, kun tilanne on rauhoittunut!

Spiraalistabilaatio –peruskurssi

Tämä ryhmä koostuu 4-6 hlöstä ja kurssilla opit spiraalistabilaatio menetelmän perusharjoitteet. Kurssin hintaan sisältyy sps-vastuskuminauha ja saat sähköpostiin kuvalliset ohjeet harjoitteista.   Jos sinulla on jo sps-kuminauha, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Spiraalistabilaatio –jatkokurssi

Tämä ryhmä koostuu 4-6 hlöstä ja kurssilla syvennetään spiraalistabilaatio menetelmän perusharjoitteita sekä otetaan harjoitteluun mukaan sauvat. Jatkokurssi edellyttää perusharjoitteiden osaamisen!

Fysipuntti –pienryhmävalmennus

Tämä ryhmä koostuu 5-8 hlöstä. Valmennuksessa toteutetaan yhteistä progressiivisesti etenevää ohjelmaa, yksilö huomioon ottaen.  60minuuttiseen treeniin sisältyy alku- ja loppuverryttelyt sekä treeniosio. Valmennuksen kaikki ohjelmat suunnitellaan terapeuttisesta näkökulmasta niin, että harjoittelu kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa ja niin, että harjoittelu on turvallista nivelillesi.  Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun tai  joilla on tuki- ja liikuntaelinten ongelmia, mutta haluavat silti treenata kuntosalilla. 

Pt  -pienryhmävalmennus

Valmennusryhmä koostuu 4-6 hlöstä. Valmennusryhmä kokoontuu 1x/ viikko. Valmennusryhmä sopii henkilöille, joilla kuntosaliharjoittelusta on jo jonkin verran kokemusta ja kuntosali ei ole aivan vieraspaikka. Valmennus sisältää:

  • Henkilökohtaisen alkukartoituksen
  • Progressiivisesti etenevän harjoitusohjelman
  • 1x yksilöllinen ohjauskerta kuntosalilla
  • 1x/ vko toteutuvat ryhmävalmennukset (60min)
  • Henkilökohtaisen loppukartoituksen

SEVISET OY -PALVELUTALOJEN PIENRYHMÄT

Tarjoamme Seviset Oy –palvelutalojen omille asukkaille Kiviharjussa ja Rantalassa viikoittain ryhmämuotoista kuntoutusta, jonka tavoitteena on hyvän elämänlaadun ja toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen. Ryhmämuotoinen kuntoutus sisältää monipuolisesti lihaskunto-, liikkuvuus-, tasapaino-, käden hienomotoriikka- sekä muistiharjoitteita. Näihin ryhmiin on jokainen palvelutalon asukas tervetullut ilman erillistä ennakkoilmoittautumista!

  • Kiviharjun seniorijumppa
  • Rantalan jumppa
  • Rantalan äijäpuntti

Ajanvaraus

©Seviset Oy  |  web design Mainostoimisto Davas