Skip to main content

Pienryhmä­valmennukset

Pienryhmät

Tarjoamme kuntosaliharjoittelun pienryhmävalmennuksia. Pienryhmät koostuvat 5-8 asiakkaasta ja kestoltaan ohjaukset ovat 60min. Pienryhmävalmennuksissamme saat yksilöllistä ohjausta ja otamme aina sairaudet, tuki- ja liikuntaelinongelmat ja muut rajoitteet huomioon ohjelmia suunnitellessa. Pienryhmävalmennusten ehdoton  etu on edullisempi hinta verrattuna yksilövalmennukseen ja ryhmän positiivinen kannustus sekä tuki! Kaikki pienryhmät toteutuvat kurssimuotoisina.

 

Fysipuntti –pienryhmävalmennus

Tämä ryhmä koostuu 5-8 hlöstä. Valmennuksessa toteutetaan yhteistä progressiivisesti etenevää ohjelmaa, yksilö huomioon ottaen.  60minuuttiseen treeniin sisältyy alku- ja loppuverryttelyt sekä treeniosio. Valmennuksen kaikki ohjelmat suunnitellaan terapeuttisesta näkökulmasta niin, että harjoittelu kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa ja niin, että harjoittelu on turvallista nivelillesi.  Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun tai  joilla on tuki- ja liikuntaelinten ongelmia, mutta haluavat silti treenata kuntosalilla.

 

SEVISET OY -PALVELUTALOJEN PIENRYHMÄT

Tarjoamme Seviset Oy –palvelutalojen omille asukkaille Kiviharjussa, Tervaskoivussa ja Rantalassa viikoittain ryhmämuotoista kuntoutusta, jonka tavoitteena on hyvän elämänlaadun ja toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen. Ryhmämuotoinen kuntoutus sisältää monipuolisesti lihaskunto-, liikkuvuus-, tasapaino-, käden hienomotoriikka- sekä muisti- ja aivojumppaa. Näihin ryhmiin on jokainen palvelutalon asukas tervetullut ilman erillistä ennakkoilmoittautumista!

 

Ajanvaraus